Måneder med skadefravær, men har ikke blitt mindre attraktiv av den grunn. (foto: leeds, twitter)

Det skjer som vanlig mye i Paris når det skal rigges for neste sesong – fortsatt uten å ha nådd målet om Champions League-trofeet. Den genierklærte sportsdirektøren Luis Campos har entret scenen, Mauricio Pochettino skal ut, en Neymar på exit med sin 50 millioner euros i årslønn vil heller ikke være overraskende. Manchester City har hentet sin Erling Haaland og går for Kalvin Phillips som Fernandinho-erstatteren. Nå har oljefondet i Paris også valgt å banke på porten på Elland Road.

PSG-presidenten smiler sikkert fortsatt etter å ha nektet Real Madrid Kylian Mbappé, nå har de i tillegg fyrt av et tilbud til Vinicius Jr. som skulle få brasilianeren til å droppe forlengelse i Madrid. Ifølge franske RMC Sport har PSG nå vendt fokuset mot Premier League. Det franske mediet hevder Calvin Phillips er definert som en defensiv midtbanespiller som passer perfekt inn i ombyggingen av troppen etter Pochettino.

LES: Marca: Tilbyr superstjerne 400 millioner i årslønn for å droppe Real Madrid!

Phillips har selv ikke gitt noen sterke signaler om at ønsker seg bort fra Leeds, klubben i hans hjerte, men ifølge RMC Sport mener PSG at deres tilbud med personlige betingelser og et bud på 55 millioner pund, skal være nok til å gjennomføre handelen.

For spilleren som for to sesonger siden spilte i Championship, vil en mulighet til å trille ball med Lionel Messi og gjengen være en sjanse det nesten skal være mulig å si nei til. Uansett, Manchester City og de andre Premier League-beilerne har fått en brysom konkurrent om signaturen til den engelske landslagsspilleren.

LES: Erik ten Hag krever Manchester United gjør «alt» for å hente to spillere