Får oppleve vanvittig mye, men ikke så mye på kamparenaen (foto:: eintracht, twitter)

AC Milan fosser frem i Serie A og ser ut til å ha en av sine beste sesonger på en god stund, en reise Jens Petter Hauge sikkert kunne ha tenkt å få med seg. For 22-åringen er det likevel nok av moro i Eintracht-drakta. På onsdag var han med på å hale i land 1-2 seier og skrittet nærmere kvartfinale i Europaligaen.

Kampen mot Real Betis i Spania ble tett og underholdende. Allerede etter 32 minutter sto det 1-2. Jens Petter Hauge kom først inn på banen for Jesper Lindström med tyve minutter igjen av kampen, men skapte sammen med Eintracht angrepet nok uro foran Betis-målet til at La Liga-klubben ikke fikk mobilisert til utligning.

Les: Hva nå, Pochettino?

1-2 seier til Eintracht og et glimrende utgangspunkt før returkampen. Hauge har hatt smått med spilletid i Bundesliga etter muskelskaden rundt årsskiftet, men tyve minutter på kamparenaen i en 8.delsfinale i Europaligaen er kult nok.