(foto: psg, twitter)

Mauricio Pochettino ble som forventet spurt om fremtiden sin etter at Paris Saint-Germain røk ut av Champions League i går kveld.

Real Madrid kom tilbake takket være et utrolig 16-minutters hat-trick fra Karim Benzema og PSG sitt stjernegalleri er nok en gang ute av Champions League.

De franske gigantene ledet med to mål etter nok et show av Mbappe, men rotet bort kvartfinaleplassen de siste 30 minuttene.

LES: Kings of Europe

Pochettino må ta sin del av skylden for nedturen i Champions League. Det kan til og med føre til at får sparken etter sesongen, og han kanskje mer aktuell for Manchester United nå enten han liker det eller ikke.

Han ønsket ikke å snakke om fremtiden sin eller Kylian Mbappes kontrakt etter kampen og sa at det er «umulig» å diskutere det nå – antagelig fordi han må sette seg ned og prate med PSG-ledelsen først.

SISTE: Chelsea og PSG jakter City-stjerne

– Det er rett og slett umulig å diskutere det nå, det er ikke det rette øyeblikket. Vi er virkelig skuffet i kveld.

Sportsdirektør Leonardo fredet Pochettino etter kampen, i alle fall ut sesongen.

– Vi bør holde sammen. Pochettino er fortsatt en del av prosjektet for denne sesongen. Det er ikke tiden for å tenke på det nå. Vi bør ikke kaste alt i søpla. Vi bør ikke starte fra scratch etter hvert tap, sa han til RMC.