(c) Bilde: MIF: Mathias Fredriksen

Mathias Fredriksen kom akkurat som Jonathan Lindseth fra Odd i 2016, men i motsetning til Lindseth som ikke vil skrive under en forlengelse med mindre Mjøndalen rykker opp til Eliteserien trives Mathias så godt at han har signert en ny avtale.  

Les: Dag-Eilev Fagermo angrer han lot sin «elev» gå, kan bli vanskelig å få tilbake

Den nye avtalen strekker seg ut 2020-sesongen. «Jeg føler meg hjemme her»

«Vi er veldig glad for at Mathias har valgt å signere ny kontrakt med klubben. Mathias var i ferd med å bli veldig god før skaden sin, og vi tror han fortsetter denne utviklingen når han kommer tilbake. Mathias har veldig mange gode ferdigheter som vi trenger i vårt offensive spill, i tillegg er han en fin gutt vi setter stor pris på. Jeg tror også han har gjort en smart valg for sin egen del, når målet hans er å bli så god som mulig» sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Mathias ville stått fritt til å velge klubb etter endt sesong da hans forrige kontrakt varte frem til og med inneværende sesong. I stedet valgte kantspilleren, som for tiden er ute med skade, å signere en ny rett før sommervinduet åpner.

– Først og fremst så trives jeg veldig godt i Mjøndalen. Jeg føler meg hjemme her og har bosatt meg i nærområdet, sier Mathias.

Han liker også utviklingen klubben har tatt siden han kom i 2016.

– Det skjer mye i Mjøndalen. Det er en klubb som satser tungt. Blant annet er det en ny tribune på trappene og ambisjonen er opprykk til Eliteserien. Noe jeg både tror og håper skjer allerede i år. I sum er dette noe jeg har stor tro på, sier Mathias.

Selv håper han at hamstring-skaden er borte i løpet av august og at han får muligheten til mye spilletid i høst.