(c) Bilde: Odd: Dag-Eilev Fagermo

Hovedtrener i Odd Dag-Eilev Fagermo var leder og mentor for Jonathan Lindseth, men da kontrakten nærmet seg slutten var det ikke aktuelt med en forlengelse. – Tilbudet kom aldri og i 2016 plukket Mjøndalen han opp, gratis.

Mjøndalen har de siste årene hatt som mål å komme tilbake til Eliteserien, de ligger godt an med en tredjeplass i OBOS-Ligaen med 22 poeng. (Det samme som Sogndal). Vi er overbevist om at skjer ikke opprykket nå er det definitivt siste sesong for hovedtrener Vegard Hansen.

Har hatt en strålende utvikling de to siste årene

Siden overgangen til Mjøndalen har 22 åringen blitt veldig mye bedre og derfor ønsker Odd han tilbake.

«Jeg har hatt en liten samtale med Dag-Eilev. Odd er alltid interessant, det tror jeg gjelder for alle telemarkinger,»sier Lindseth til Drammens Tidende .

Jonathan Lindseth ønsker å komme tilbake til Eliteserien, blir det ikke med Mjøndalen som han har kontrakt med ut året, så blir det trolig med Odd.

«Mjøndalen vet at jeg vil ta nye steg, så å forlenge med dem i OBOS-ligaen er ikke aktuelt. Samtidig, når vi spiller så bra som vi gjør nå, så kan jeg ikke gi det opp heller. Jeg mener vi har en god sjanse til å rykke opp. Jeg ser ingen andre lag enn Aalesund som er bedre enn oss i øyeblikket. Så blir det opp til oss å levere videre».

Men om det skulle bli aktuelt å forlate MIF, kan Fagermo vente seg å få kamp om Lindseths underskrift. Ifølge spillerens agent Thomas Skilbred er det flere klubber som følger meget godt med og er klare til å ønske velkommen. Molde og Ole Gunnar Solskjær er har tenkt til å handle mye i sommer.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste