Jose Mourinho

Jose Mourinho, som utvilsomt er en fantastisk manager har det med å slite når han er ferdig med jomfru-sesongen for en ny klubb. Vi så det mot slutten av sist sesong, hvor det lenge så ut som om Roma kunne kvalifisere seg til Champions League og vi ser det i fullt monn nå for det bare har blitt en seier på de første seks kampene i Serie A.

Problemene er tydelige, men er løsningen å sparke José Mourinho? Football Italia skriver at den portugisiske manageren selv mener ikke det: «Det godtar jeg ikke»

Les: Jérôme Boateng har ikke gjort sitt! – Nesten klar for retur til en av verdens beste klubber

«I sommer fikk jeg det største og galeste tilbudet en trener noen gang har fått og jeg takket nei til det fordi jeg hadde gitt mitt ord til spillerne, eieren og fansen. Tre måneder senere høres det ut som jeg er problemet, det aksepterer jeg ikke».

På torsdag tapte Roma 4 – 1 mot Genoa. Morten Thorsby satte sitt første mål for Genoa og gjennomførte en glimrende kamp.

Mourinho sier videre at han ikke leser det som skrives om klubben, men opplyser at han vil fortsette å kjempe for å snu trenden.

«Jeg har gitt klubben mitt ord og har tenkt å holde meg til det frem til 30. juni 2024 (når kontrakten går ut). Jeg er her for å kjempe for fansen, eierne og klubben hver dag»

  • Det er ikke jeg som er problemet. Det er mange faktorer. Du kan heller ikke si at én person er ansvarlig for seire, det er vi alle.

José Mourinho har tidligere ledet klubber som Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United og Tottenham.

Han tok over i Roma i mai 2021, og starten på sesongen er den verste han har hatt med noen av lagene han har ledet.

Roma møter Frosinone søndag kveld.