25-åringen ble hentet fra Hull City i for to år siden og har etablert seg godt hos Hammers etter 83 kamper. Når angrepsspilleren har levert 18 scoringer til David Moyes i løpet av denne tiden, da er det ikke rart West Ham-manageren smiler fornøyd. På onsdag var det Premier League-kamp mot Norwich, Bowen gikk av banen i 2-0 seieren som den udiskutable Man of the Match.

Bak kampens to scoringer var Bowen selvfølgelig i fokus. David Moyes la inn noen ekstra meldinger myntet på landslagstrener Gareth Southgate.

Les: Mourinho spøkte ikke – sender bort to spillere som lot seg overkjøre av Bodø/Glimt

-Noen ganger har man bruk for en som spiller litt anderledes. Han scorer mål på det høyeste nivået, så jeg tror ikke han er så langt fra landslaget… Men det er en beslutning for Gareth Southgate, sier Moyes etter kampen.

Som ikke har problemer med å sammenligne Bowens prestasjoner med det Rashford, Grealish og Sancho leverer for sine respektive klubber.

Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League

Southgate følger nok godt med i timen de neste månedene før alt skal styres inn mot VM i desember. En ting er sikkert: Jarred Bowen is on a roll.