Michael Baidoo

22 år gamle Michael Baidoo fikk mesteparten av sin fotballutdannelse i FC Midtjylland før han i 2019 kom på en låneavtale som ble gjort permanent i Jerv. Sandnes Ulf hentet midtbanespilleren rett før sist sesong, han gjorde en godfigur med fire mål og åtte målgivende.

Den svenske fotballklubben Elfsborg er enig med Sandnes Ulf om en overgang for midtbanespilleren Michael Baidoo.

Les: Koscielny nekter å bli kastet ut av klubben

– Det føles kjempebra. Vi har lenge prøvd å få til denne overgangen – nå er jeg glad for at alt har gått gjennom, og at jeg er her, sier Baidoo til Elfsborgs nettsider.

Tirsdag ettermiddag ankom 22-åringen sin nye klubb. Han forteller om et godt førsteinntrykk.

– Det er som en familie, vil jeg si. Velkomsten har vært fantastisk og alle er veldig hyggelige, så jeg er fornøyd, sier Baidoo, som har signert en avtale ut 2025-sesongen.

Daglig leder i Sandnes Ulf. Tom Rune Espedal ønsker midtbanespilleren lykke til:

– Vi takker Michael for innsatsen i lyseblått og ønsker han masse lykke til i Sverige. Vi er fornøyd med avtalen og har hatt en god prosess med IF Elfsborg. Dette viser igjen at Sandnes Ulf er en attraktiv klubb for spillere å komme til. Utvikler man seg riktig, følger de store klubbene med. Vi ser fram til å følge Baidoos utvikling i Allsvenskan og ønsker han lykke til, forteller daglig leder i Sandnes Ulf Tom Rune Espedal.

Les: Tysk media: Borussia Dortmund bruker Witsels ukelønn på 1,5 millioner for å vinne kampen om Chelsea-spiller

Baidoo kom til Sandnes Ulf fra Jerv foran sist sesong. Han noterte seg for fire mål og åtte målgivende i 2021.