Laurent Koscielny som Wengers mann.

36-åringen Laurent Koscielnys kontrakt hos Bordeaux løper ut i sommer. Dette skulle være tiden for å legge inn de siste arbeidstimene for å sørge for at arbeidsforholdet avsluttes i en god tone. Nå opplever den tidligere Arsenal-spilleren at situasjonen blir den motsatte.

Denne uken uttalte klubbpresidenten hos Bordeaux at Koscielny forsvinner fra klubben i januar.

Les: Mourinho spøkte ikke – sender bort to spillere som lot seg overkjøre av Bodø/Glimt

-Det har blitt besluttet at Laurent ikke kommer til å avslutte sesongen hos oss, og han forlater klubben i januar, sa president Gerard Lopez til Sud Oest.

Egentlig ikke noe dramatisk, bortsett fra at hovedpersonen knapt var informert. Da L’Equipe tok kontakt med spilleren for en kommentar, ble de møtt av et stort spørsmålstegn.

For på tirsdagens trening var det Koscielnys tur til å bli informert.

-De fortalte meg bare at det var deres nye strategi, og at vi ville finne en løsning med finansdirektøren som var god for alle. Jeg er fotballspiller, så min passion er først og fremst å spille og også være et godt eksempel for mine lagkamerater som kaptein, så jeg tok det meget hardt, sier Koscielny i et intervju med L’Equipe.

Kaptein uten armbind. (foto: koscielny, twitter)

Som akter å riste av seg beskjeden og fortsette som før.

-Jeg er en fighter og vil fortsette å kjempe og gjøre hva som skal til for å bli på toppnivå og hjelpe laget. Jeg kan godt forstå Klubben i den økonomiske situasjonen vi befinner oss i. Jeg er parat til å lytte til hva de har å si, men å forlate skuta? Umulig!, kommer det fra 36-åringen.

Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League

Etter nesten et tiår på Emirates og verdens tøffeste liga har det blitt 65 Bordeux-kamper siden 2019. At Koscielny skal ende karrieren som nedfallssfrukt, det kan Bordeux-ledelsen bare glemme.