For snart ti år siden var James Rodriguez på toppen av sin karriere, i 2014 kjøpte Real Madrid den angripende midtbanespilleren fra Monaco for 75 millioner euro. – Siden det har det vært utlån og gratis overganger foruten da Everton i 2021 klarte å selge han til Qatar-klubben Al-Rayyan SC for 8 millioner euro.

James Rodriguez har vært uten klubb siden han brøt kontrakten med Olympiakos i midten av april. Nå er det klart at colombianeren forlater Europa og fortsetter karrieren i Brasil.

Lørdag kveld ble det offisielt at São Paulo signerte Rodriguez. Kontrakten løper til sommeren 2025 med de brasilianske gigantene, som ligger på tredjeplass i den hjemlige ligaen.

Les: Gjennombrudd: Real Madrid med gigantbud på Kylian Mbappe

  • Jeg er veldig glad. Dette er en ny fase i livet mitt og São Paulo er en stor klubb, sa han i en uttalelse.

Med overgangen til São Paulo har James Rodriguez nå representert ti forskjellige klubber i ti forskjellige land. Merittlisten inkluderer også kamper i Envigado (Colombia), Banfield (Argentina), Porto (Portugal), Monaco (Frankrike), Real Madrid (Spania), Bayern München (Tyskland), Everton (England), Al-Rayyan (Qatar) og Olympiakos (Hellas).

Les: Mauro Icardi har signert og funnet sammen med Wanda Nara igjen

I tillegg har 32-åringen gjort 90 landskamper for Colombia.