Kylian Mbappe

Marca melder at overgangen for den franske superstjernen til «drømmeklubben» Real Madrid vil klar i løpet av noen få dager.

I noen dager har Paris Saint-Germain vært tøffere enn normalt på Kylian Mbappe sine ufine bevegelser og landet noe som må kalles en halv seier. – Den franske storklubben har gitt grønt lys for det som blit tidenes overgang.

Les: Mauro Icardi har signert og funnet sammen med Wanda Nara igjen

Selvsagt er PSG innvolvert i rekordovergangen, men ikke på kjøpersiden.

Mbappe har sagt at han ønsker å forlate PSG ved slutten av kontrakten i 2024. Ligue 1-mesterne mener han allerede har blitt enige om en avtale med Los Blancos.

24-åringen er for øyeblikket frosset ut av Les Parisiens’ planer, med Parc des Princes-laget som truer med å feste ham til benken hele sesongen hvis han ikke blir enige om en overgang denne sommeren. PSG er ivrige på at de ikke skal miste spissen for ingenting.

Mens et verdensrekordbud har kommet fra Saudi Pro League, har Mbappe ignorert dette til tross for løftet om en massiv lønn, og fortsatt å trene med de spillerne PSG har til hensikt å selge.

Les: Jordan Henderson blir tidenes best betalte engelske spiller

Det hadde vært forventet at han først skulle flytte til Real Madrid neste sommer, til tross for alt dette, men ifølge Marca kan det bli et dramatisk skifte i hendelsene. – Madrid-kilden rapporterer at fredag er en «veldig viktig dag» i Mbappe-overføringssagaen.

Den sier at forhandlinger om en avtale på 250 millioner euro forhandles akkurat nå og at en avtale virker «nærmere enn noen gang». – Ny verdnes rekord, slår PSG sitt kjøp av Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona.

Le10Sport sier at PSG har gitt grønt lys for en «legendarisk» overgang og har gitt opp å beholde ham.

Videre er PSG satt til å kompensere Mbappe for å ha gitt opp lønnen han ville ha tjent i Paris i løpet av sesongen 2023/24, som kommer til anslagsvis 192 millioner euro inkludert bonusutbetalinger. Ligue 1-klubben har allerede blitt enige om disse vilkårene med Fayza Lamari, hans mor og agent. – Usikerheten er knyttet til om alle bonuser skal med eller ikke. De fleste tror at 24 åringen får en rund sum fra PSG på 100 millioner euro.

Mbappe sies på sin side å være klar over feilen han gjorde da han resignerte for PSG i fjor sommer, noe som var en aksjon som førte til at Real Madrid-supportere brant skjorten hans. Det ser imidlertid ut til at alt vil bli tilgitt når hans flytting til Bernabeu er fullført.