Kane og Levy.

Det vil tydeligvis ta litt tid før det som er sommerens store overgangssaga er over. Bayern München som er i ferd med å bli kvitt «problemet» Sadio Mané, intensiverer jakten på Tottenham-stjerne Harry Kane.

Fredag hadde partene avtalt et møte, men dette skal Daniel Levy ha avlyst i siste liten.

Det er en tvist som skal avklares fra London-klubben sin siste først. Tottenham sin nye manager Ange Postecoglou ønker å hente 18 år gamle Mathys Tel fra Bayern München og har overtalt styret i klubben om å bruke Tel i forhandlingene om Harry Kane til å diskutere 18-åringen.

Les: Edinson Cavani enig med ny klubb etter å ha revet i stykker avtalen med Valencia

Det sitter langt inne for den tyske storklubben som ser på den meget talentfulle angrepsspilleren som en del av klubben langsiktige strategi. Matby Tel som ble kjøpt fra Rennes i fjor sommer for 20 millioner euro bøtter inn mål for aldersbestemte landslag i Frankrike og fikk hele 28 kamper for Bayern forrige sesong.

90min melder at to uker etter å ha holdt et første møte med Spurs-formann Daniel Levy, skulle Bayern-tjenestemenn fly til London på fredag for videre samtaler med Levy, med en gruppe ledet av administrerende direktør Jan-Christian Dreesen og teknisk direktør Marco Neppe ventet i England.

Les: Er dypt inne i tre overgangsforhandlinger samtidig: Sofyan Amrabat, Donny van de Beek og Fred

Tottenham valgte å avlyse møtet rett før representantene fra Bayern satte seg på flyet. – Planen er at samtalene skal fortsette til uken itstenfor. Bayern har allerede sett to bud avslått på Kane, men er fortsatt fast bestemt på å lokke den engelske landslagsspilleren over til Allianz Arena, og Tyskland.


Levy har så langt nektet å angi en prisantydning eller å tilby noen indikasjon på at han ville være villig til å akseptere et bud på Kane, selv om Spurs-eier Joe Lewis har advart Levy om at det å ikke innløse spissen ville være en feil hvis han ønsker ikke å forlenge kontrakten.

Et bud forventes å komme fra Bayern omgående – et som vil toppe 80 millioner euro betalt til Atletico Madrid for Lucas Hernandez tilbake i 2019. Kanes representanter skal ha diskutert personlige forhold med Bundesliga-mestere, med en bred enighet om grunnleggende oppnådd, men Bayern står fortsatt overfor en skikkelig kamp for å overbevise Levy om å selge.

Kane har gått inn i det siste året av kontrakten sin, og har så langt vist liten tilbøyelighet til nye vilkår. Men Spurs er fortsatt sikre på at 30-åringen, som har 213 Premier League-mål og er klubbens rekordmålscorer, vil forplikte fremtiden sin til klubben igjen, og lede klubben inn i en ny æra under den nye manager Ange. Postecoglou.

Les på Popidol: Premier League-spiller utsatte medisinsk test «for å se Love Island»