Defoe

39-åringen har nærmest blitt en institusjon på balløya siden debuten hos West Ham i 1999. Jermain Defoe har hamret inn 284 scoringer på totalt 723 kamper for britiske klubber. Selv om bursdagen med det store 40-tallet nærmer seg, er Defoe fortsatt ettertraktet.

I sommer var det slutt hos Rangers, nå jakter Sundeland senterforwarden. Defoe overbeviste forrige gang han var i klubben fra 2015 – 17 med 37 scoringer på 93 kamper. Nå ser League One-klubben muligheten for å overtale Defoe til en retur til Stadium of Light.

Les: Bayern München blander seg inn i kaoset hos Barcelona

Flere engelske medier hevdet Sunderland var en av de mest aktive foran døra til Defoe, trener Lee Johnson bekrefter dette.

-Vi jobber hardt for å få Defoe hit, og vi har hatt gode samtaler. Det er en mulighet, men det skal være det riktige for spiller og for alle parter, sier Johnson ifølge Chronicle Live.

Les: Tottenham og PSG jobber med byttehandel – kan bety de ekstra poengene for Conte som gir Champions League billetten

Vi tar også gjerne en ny runde med Defoe på banen. Spesielt de to rundene hos Tottenham med 362 kamper og 143 scoringer har bekreftet at Defoe har en helt spesiell posisjon i engelsk fotball.