Kom til kort mot Chelsea på søndag og har skjønt Spurs trenger mer power. (tottenham, twitter)

Det har vært lenge kjent at Georigino Wijnaldum aldri fikk overgangen han ble forespeilet og forventet. På Anfield gikk arbeidshverdagen ut på å være managerens favoritt, på Parc des Princes har 31-åringen stilt i andre rekke. Liverpool-supporteren vil si: «Det kunne vi har fortalt deg, Gini». På tide med en retur til Anfield for Wijnaldum? Den porten ser ut til å være stengt.

Men det går mot et comeback i Premier League for midtbanespilleren. Ifølge Daily Mail jobbes det intenst i London og Paris om å bli enige om en bytteavtale. Mauricio Pochettino har ønske om å plukke opp Tanguy Ndombele, som bare har vært på banen i 9 av 20 Premier League-kamper denne sesongen og helt ute av bildet etter at Conte kom til byen.

Les: Marca: Barcelona og Real Madrid inngår en historisk avtale

Tanguy har vært i trøbbel med Spurs-managerne siden han kom til klubben for 62 millioner euro i 2019, men Pochettino ser tydeligvis et potensiale i franskmannen. Franske RMC Sport har også snust seg frem til PSGs interesse for Tanguy, og hevder en Wijnaldum åpen for å gi fra seg nøkkelkortet hos PSG kan bli involvert i en leieavtale/byttehandel der Tanguy og nederlenderen bytter plass.

Var av Klopps mest betrodde.

Lykkes Conte og gjengen med å hente en av de beste sentrale midtbanespillerne i Premier League så sent som forrige sesong, kan det ikke betegnes som noe annet enn et varp.

En Wijnaldum i Spurs-drakt fra januar kan bety de siste poengene som gir Tottenham billetten til Champions League neste sesong.

Les: Bayern München blander seg inn i kaoset hos Barcelona