Captain. (foto: arsenal, twitter)

Jack Wilshere kjenner Arsenal ut og inn selv om det ble exit fra klubben i 2018, et valg spilleren angrer på den dag i dag. Etter å ha slitt og stått uten klubb siden forrige sommer, ble 30-åringen invitert til å trene seg opp hos Arsenal. Det er fortsatt ingen ny klubb for Wilshere, men kan glede oss med å gi en analyse av Martin Ødegaard sett fra innsiden.

Det er TV 2 som har satt seg ned med Wilshere for en prat om hvilken posisjon vår landslagskaptein har opparbeidet seg hos Arsenal.

– Jeg er veldig imponert over ham. Jeg så ham da han var på lån, men siden han kom tilbake, har han tatt spillet sitt til et helt annet nivå, begynner Wilshere.

Les: Har lagt svimlende 35 milliarder på bordet for Tottenham

– Han har vært en svært viktig spiller for laget i år. Måten han skaper ting på, og så har han scoret noen mål denne sesongen også. Men det viktigste: Han er en bra mann. En fin fyr å ha på trening. Han respekterer alle. Man glemmer at han er så ung som han er. Det er som han har vært rundt omkring i årevis… Effekten han har på kampen og måten han påvirker spillet. Han tar ansvar, han tar ansvar for å skape ting og får ting til å skje, fortsetter Wilshere.

Arsenal-navet. (foto: arsenal, twitter)

Les på Engelske klubber: ESPN: Manchester United slipper Andreas Pereira for 120 millioner

Som mener Ødegaard har tatt store skritt siden leieperioden forrige sesong.

-Han holder ballen bedre nå enn da han var på lån. Han er sterkere nå. Han bruker kroppen mer. Han har blitt vant til ligaen. Når man kommer på lån kan det være vanskelig å tilpasse seg, og man er inn og ut av laget, og før man vet det, så er lånet over. Lånet hjalp ham, og det var viktig at han kom tilbake. Han er en viktig spiller for Arsenal nå. Han kan utgjøre en forskjell, sier TV2s nye «inside man», Wilshere.

Tilbake på gamle tomter. (foto: arsenal, twitter)

Les: Ble oversett i Madrid, fredagens signatur til Theo Hernandez er nå gull verdt