Kane er del av det store regnestykket. (foto: spurs, twitter)

Tottenham sin største stjerne Harry Kane fikk en sorgreaksjon han har brukt lang tid på å komme seg ut av etter den argentinske manageren Mauricio Pochettino fikk sparken 19.november 2019.

Det er liten tvil om at Pochettino er en dyktig manager og bedre nå enn da han var i Premier League. PPM (gjennomsnitt poengsanking) tallet øker for hver klubb han leder: I Espanyol (2009 til 2012) var PPM 1,22. I Southampton (jan 2013 til Juni 2014) PPM 1,45. I Tottenham Juli 2014 til november 2019) PPM 1,85 (inkludert Champions League finale) og nå for Paris Saint-Germain PPM 2,22.

Les: Har lagt svimlende 35 milliarder på bordet for Tottenham

Det aller meste peker i retning av at Manchester United så snart sesongen er over både i England og Frankrike kjøper Mauricio Pochettino ut av avtalen med den franske storklubben. The Telegraph melder at skjer det, vil Manchester United sette klubbrekord i overganger og hente Harry Kane fra Tottenham. Prisen vil være nærmere to milliarder enn en.

Harry Kane var en målmaskin i hele Mauricio Pochettino sin periode som Tottenham manager, landslagsspissen havnet høyt oppe på toppscorerlistene for de fem største ligaene i Europa alle sesonger.

I sommer, var en dypt frustrert superstjerne nærme en overgang til Manchester City, nå etter terapi og ankomst av Antonio Conte skal ting være mye bedre.

Les: Har fått grønt lys for å tilby Rüdiger solide 3,6 millioner i uka