to gode venner

Den fremoverlente spanske midtbanespilleren Isco har fått merke sparekniven til Real Madrid. – Når hans kontrakt får ut på dato neste sommer er det slutt. – Manager Carlo Ancelotti har fått beskjed om at han ikke skal tenke langsiktig med hensyn til Isco.

AS melder at Isco slettes ikke er fornøyd med situasjonen og har innrømmet at de siste sesongene under Zinedine Zidane har vært en prøvelse som har gått ut over motivasjon og form. Den franske manageren startet Isco bare 10 ganger sist sesong.

Les: Heftig dominoeffekt hvis Mauro Icardi returnerer til Italia

Det hjelper heller ikke på motivasjonen at bestevenn Sergio Ramos nå er Paris Saint-Germain spiller og at Raphael Varane er på vei til Manchester United.

29 åringen ønsker seg bort allerede i sommer og får nå hjelp av Real Madrid, som håper å lande en beskjeden overgangssum, til å finne en ny klubb. – Det blir ikke så enkelt som man kunne tro, det begynner å bli en stund siden Isco var en imponerende skikkelse hos Real Madrid. Dog skal det sies at Sevilla manager Julen Lopetegui har et svært godt øye til Isco.

Isco har tilbragt åtte sesonger i Real Madrid, han kom fra Málaga i 2013.

Les: Mkhitaryan forteller Roma-supporterne at de slipper å vente på finspill