Romero i drakta han bar 61 ganger.

Jeg skal innrømme overskriften er litt flåsete, men det er en god dose sannhet i det, som ikke bare gjelder for keepere.

De fleste på Stamford Brigde har frist i minne da de valgte å slå alle rekorder og hente Kepa Arrizabalaga fra Athletic Bilbao for 80 millioner euro i 2018. – De sliter med å få solgt den spanske keeperen selv om de har ringt rundt med tilbud helt nede i 15 millioner euro.

Mer vellykket var fjorårets kjøp av Edouard Mendy fra Stade Rennais for 24 millioner euro. (Siste kjøp for den franske klubben var for øvrig Birger Meling som meldte overgang for noen få dager siden fra Nîmes Olympique)

Les: Kan være en gedigen tabbe av Manchester United å hente Edouard Camavinga

ESPN melder at Chelsea endelig har fått ut fingeren for Manchester United-keeper Sergio Romero. Argentineren har vært en ypperlig reservekeeper på Old Trafford de sjansene han har fått. I fjor sommer var han aktuelt for Chelsea, men da gikk de for Mendy istedenfor.

Romero har vært hjemme i Argentina uten kontrakt i ca en måned nå og klar for noe nytt. – De må imidlertid raske på det skal være samtaler mellom 34 åringen og River Plate på gang.

Juventus og Granada skal også være interessert i Romero.

Les: Red Bull avslører reparasjonskostnader for bilen til Verstappen