Naby Keïta teller på knappene på Anfield, dersom han ikke får mer spilletid. Dortmund neste stopp? (foto: liverpool)

En rekke europeiske klubber ønsker seg midtbanespilleren

Liverpool har ingen intensjon om å la Naby Keita forlate før overgangsvinduet stenger, skriver GOAL, og fortsetter samtalene med midtbanespilleren om en ny kontrakt.

Landslagsspilleren fra Guinea har gått inn i de siste 12 månedene av sin nåværende avtale på Anfield, og forhandlinger om en forlengelse har ennå ikke ført frem.

SISTE: Manchester United tilbyr Casemiro monsterlønn

Rapporter i Tyskland har antydet at 27-åringen er misfornøyd med situasjonen, men tross for interesse fra en rekke europeiske klubber, inkludert RB Leipzig, er Liverpools plan å beholde Keita.

Keita kom til de røde fra Leipzig i en avtale på 52 millioner pund (63 millioner dollar) i 2018, og har siden spilt 117 kamper og scoret 11 mål.

Men han har ennå ikke spilt seg til fast startplass, med skader som ofte hindrer hans evne til å bygge opp en rytme. Og mens andre – spesielt Mohamed Salah, Joe Gomez og Harvey Elliott – har fått nye kontrakter denne sommeren, er Keitas fremtid fortsatt uavklart.

LES OGSÅ: Nok en ripe i lakken for Solskjær

Det er samtaler mellom Liverpool og spillerens representant, Bjorn Bezemer, fortsatt e er sterkt.

Hvis Keita er misfornøyd , så har det ikke blitt kommunisert til klubben, og det er liten sjanse for at Liverpool vil godkjenne et salg på dette stadiet uansett, gitt skadekrisen som har overskygget starten på den nye Premier League-sesongen. Særlig om ikke Klopp har en erstatter på plass før vinduet stenger.

Liverpool skal ha tilbudt en ny fireårsavtale for Keita, som har full støtte fra manager Jurgen Klopp.