Ole Gunnar Solskjær

United har hatt noen katastrofale måneder både på banen og i overgangsvinduet med Erik ten Hag som er desperat etter å gjøre flere signeringer før markedet stenger om to uker.

Manchester United må kanskje selge Aaron Wan-Bissaka til en brøkdel av prisen de betalte for ham i sommer, melder Daily Star.

TIL LONDON: Kluivert nærmer seg Premier League!

Forsvarsspilleren var en av de første spillerne som ble droppet fra laget etter at Ralf Rangnick ankom midtveis i forrige sesong. Og den politikken har fortsatt under Erik ten Hag, som foretrekker Diogo Dalot.

Wan-Bissaka: God til å takle, men ikke så mye mer. (foto: united, twitter)

Det er til og med snakk om at United skal signere en annen høyreback med Barcelona-stjernen Sergino Dest linket, samt Borussia Dortmund-forsvarer Thomas Meunier, som ytterligere presser Wan-Bissaka ut i kulden på Old Trafford. 24-åringen har fått beskjed om at han kan gå i sommer.

LES OGSÅ: United har fått gode nyheter i jakten på Aubameyang

Det har imidlertid vist seg vanskelig å finne en ny klubb, og ingen er villige til å kjøpe banken – bortsett fra hans gamle klubb. Ifølge The Telegraph kan Crystal Palace gjøre god butikk på spilleren de solgte for £50 millioner i 2019.

Nå, bare tre år senere, kan de hente tilbake sitt gamle ungdomsprodukt for bare 10 millioner pund – et tap på hele 40 millioner pund for United. Dermed føyer Wan-Bissaka seg inn i rekken av mange dårlige investeringer klubben har gjort de siste årene. Aaron Wan-Bissaka var Ole Gunnar Solskjærs andre signering og er nok en ripe i lakken når det kommer til nordmannens spillerkjøp.