Inzaghi skjønner han hadde hatt Serie A-tittelen back-to-back med Lukaku i troppen. (foto: inter, twitter)

Simone Inzaghi tok over etter suksessen til Mester Antonio Conte. En klubb økonomisk på felgen og med toppscorer Romelu Lukaku sendt til Stamford Bridge burde ha gitt Inzaghi nok av utfordringer med å matche Contes reise mot Serie A-titlen. Til jul har Inter likevel kjempet seg til topps, fire poeng foran byrivalen. Nå vil Inzaghi sikre seg mot at troppen brytes opp til sommeren.

Det er spesielt to spillere på utgående kontrakt Inter-manageren trygler om å ha med seg videre: Marcelo Brozovic og Ivan Perisic.

Les: ESPN: Mourinho jobber for nok en glimrende forsterkning fra Premier League

Brozo.

Midtbanespiller Brozovic har løpt rundt i Inter-drakt siden 2015, til sommeren kan han spasere ut porten på San Siro som free agent. Perisic ble også hentet til Milano i 2015, men ble sendt på utleie til Bayern i 2019/20-sesongen.

Les på Engelske klubber: Tottenham akter å overtale Antonio Rüdiger

For Inzaghi er begge spillerne et must have.

-Brozo er nødt til å skynde seg med få å signert forlengelsen. Han er en ekstraordinær spiller, og i flere år har Inter vært avhengig av ham, begynner Inter-manageren til Gazzetta dello Sport.

Forbi Conte til jul.

-Jeg håper at Perisic også snart skriver under. Jeg visste at han var en mester, men har oppdaget at han virkelig er ivrig etter å hjelpe og gjøre alt som må til. Han spiller som en støttende angrepsspiller eller høyrekant, der han blir bedt om å spille, kommer det fra Inzaghi.

Perisic og Lautaro. (foto: inter, twitter)

Les: Brasiliansk media: Liverpool har tapt kampen om Raphinha

I januar kan de to spillerne starte forhandlinger med andre klubben, Inzaghi kommer hvertfall til å gjøre alt for å overbevise de to kroatiske landslagsspillerne om at San Siro er stedet å være fremover.