Tøffere enn Supermann. (foto: parma, twitter)

Den fortsatt aktive keeperlegenden var i Champions Leaguefinalen med Juventus i 2003, 2015 og 2017. Vi kan «takke» finaletapene for at 44-åringen holder det gående. Nå har han allerede begynt å planlegge hvor han skal spille etter Parma.

-Det at jeg ikke har vunnet Champions League holder min konkurransesult i live. Kanskje hadde jeg allerede stanset karrieren hvis jeg hadde vunnet Champions League, for da hadde jeg ikke flere viktige ting å gå etter, sier Buffon til amerikanske TUDN.

Dermed har vi fått med oss 948 kamper med Buffon-magi siden debuten for Parma i 1995/96-sesongen. Tilbake i Parma og 13. plass i serie B er det et godt stykke unna en Champions League-finale, så det trofé-toget har nok forlatt perrongen. Likevel er ikke evigunge Buffon ferdig.

-Jeg vil gjerne prøve å spille i USA eller Mexico, kommer det fra keeperen med Parma-kontrakt til 2023. Denne mannen er rett og slett imponerende.

Har lovet å bringe inn de store gutta fra Europa. (foto: inter miami, twitter)

Noe å tenke på for David Beckham og legendesøkende Inter Miami? Buffon har hvertfall sendt ut signaler om at turen over Atlanteren frister.