Raphina og Rodrigo. (foto: leeds, twitter)

Marcelo Bielsa har blitt kjent for sin gode teft når det kommer til undervurderte spillere med potensiale til å lykkes i Premier League. Da Leeds hentet Raphinha fra Rennes i 2020 tok det ikke mange månedene før flere av de største klubbene rettet blikket mot den brasilianske vingen.

14 scoringer og 10 assists på 47 Leeds-kamper senere er 25-åringen sterkt linket til Liverpool. Da Raphinha fikk sin første kamp fra start hos Brasil i oktober mot Uruguay, dundret han inn to scoringer. Agenten kunne glisende fortelle verden at klienten var på vei opp.

Les: ESPN: Mourinho jobber for nok en glimrende forsterkning fra Premier League

«Han er ung og han har mange utfordringer foran seg. Det er definitivt flere klubber som liker ham, og Liverpool liker ham. Det var kontakt, men ingenting offisielt. Leeds ønsket å beholde ham en sesong til», sa agent Deco til Globo Esporte.

Raphinha. (foto: leeds, twitter)

Det var kontakt fra Liverpool, men ingenting formelt.

Men noen har handlet, der Liverpool har sittet på gjerdet. Ifølge brasilianske TNT Sports er en overgang på Raphina mer eller mindre på plass.

Les på Engelske klubber: Tottenham akter å overtale Antonio Rüdiger

25-åringen har kontrakt med Leeds til 2024, men ifølge TNT Sports vil et bud på rundt 50 milloner euro sende brasilianeren til Bayern München i januar.

Har det meste, trenger Raphinha. (foto: bayern, twitter)

Les: Brasiliansk media: Liverpool har tapt kampen om Raphinha

Når Uli Hoeness og gjengen blar opp en halv milliard kroner, er dette en spiller Bayern virkelig, virkelig ønsker seg.