Onana. (foto: uniited, twitter)

Jamie Garragher kan ikke annet enn å godte seg når han ser sitt Liverpool kjøre over Sky Sports-kollega Gary Nevilles Manchester United. Liverpool-legenden har likevel en slags «nøytral rolle» når han skal kommentere det fotballfaglige hos Manchester United. For Garragher er det helt hårreisende hva som skjer i bakerste posisjon, der regnestykket umulig kan gå opp for United.

Det dreier seg selvfølgelig om Andre Onana. United-keeperen har servert seg selv på et sølvfat for fotballpratere som Carragher og Neville, men det er verdt å få med seg Carraghers analyse av den langsiktige situasjonen for Man United.

LES: Spilleren som har scoret mer enn Kylian Mbappe og Erling Haaland denne sesongen «gir grønt lys» for Manchester United overgang

-Store keepere gjør tap til uavgjort og uavgjort til knepne seiere, spesielt for de største klubbene. For klubber som jakter de største titlene, er kunsten å være en verdensklassekeeper å gjøre det lille du er forventet å gjøre helt briljant, begynner Garragher til Sky Sports.

-Uheldigvis for Onana har han på starten av karrieren hos United vært ansvarlig for å snu seire til uavgjort og uavgjort til tap. I motsetning til store United-lag tidligere, har han for mye å gjøre, og jo mer han har å hanskes med, jo mer sannsynlig er det for en ny tabbe, fortsetter Garragher.

Som setter tabbekampen til Onana mot Galatasaray i perspektiv.

-Du ville forvente at en U18-keeper ikke gjorde den enkle, grunnleggende tabben ved Galatasarays andre scoring. Hvis en ungdomskeeper var forfremmet og spilte som Onana på onsdag kveld, ville han trolig aldri mer spille for førstelaget, avslutter Garragher.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Kort sagt, Jamie Carragher er ikke i tvil om at Manchester United må finne seg en annen førstekeeper, og det raskt.