Manchester United sliter med score mål denne sesongen. Det er ikke spesielt imponerende at klubbens toppscorere så sent i sesongen bare har fem mål. (Rasmus Højlund og kaptein Bruno Fernandes)

Skal skal inn noen som vet hvordan ballen skal settes i mål. – Tottehams Harry Kane var på blokka også til Erik ten Hag i sommer, han er også eneste som denne sesongen scorer mer enn januarmålet til Manchester United i en av de fem store ligaene.

Les: Lukker døra for Manchester United, men ikke helt

Rashford scoret 30 mål forrige sesong med sin beste målscoringsesong så langt i karrieren, men den engelske spissen har bare scoret to ganger så langt og har slitt med å nå høydene i sesongen 2022/23.

Og det siste navnet knyttet til Old Trafford overgår målmaskinene Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland så langt denne kampanjen. Bild skrivert at Stuttgart-spissen Serhou Guirassy føler seg smigret av interessen fra United.

De er ikke alene Newcastle United er også interessert i 27-åringen, men ingen av de engelske lagene har ennå snakket med det tyske laget om en, med en overgangssum på bare 15 millioner pund.

Det har vært en strålende sesong så langt for Guinea-landskampen, etter å ha scoret 16 mål i alle konkurranser for Stuttgart denne sesongen.

LES: United-spiller måtte inn til ny operasjon

Kun Harry Kane som har scoret 18 har flere ligamål denne sesongen enn Guirassy i Europas fem beste ligaer.

Nylig innrømmet Stuttgart-manager Sebastian Hoeness at spissen ikke kan utelukkes i januar, til tross for klare håp om å beholde ham.

Han sa: «I fotball kan du aldri utelukke noe, så jeg vil ikke gjøre det her heller.

«Jeg tror han føler seg veldig komfortabel. Selvfølgelig håper jeg han blir hos oss lenge, bare har det bra med oss.

«Men med ham og med de andre er det aldri mulig å utelukke ting.»

Serhou Guirassy som meldte overgang fra Rennes i sommer har ønsket seg Premier League i mange år og nå får han trolig muligheten.