(foto: united, twitter)

På pressekonferansen før tirsdagens kamp mot erkerivalen Liverpool pratet United-manageren om hvor mange spillere han har sendt til Klopp gjennom årene. Ikke akkurat den oppkjøringen mot årets mest neglebitende kamp United-supporterne ønsket seg. Heller ikke å se skadelisten Rangnick presenterte. Heller ikke å høre Gary Nevilles dom over gamleklubben.

Gary Neville følger United tett som Sky Sports-ekspert og er som vanlig ikke redd for å slenge ut kritikk mot gamleklubben. Før Liverpool-kampen har det likevel kommet en ekstra brodd i uttalelsen.

Les: Blir den best betalte i Premier League

I «The Gary Neville Podcast» viser han nesegrus beundring for jobben Liverpool (og City) gjør, som har bragt gjengen fra Anfield ubeseiret gjennom de siste 20 Premier League-kampene og som går inn i finalen i sesongen med skadefri tropp.

– Når jeg ser på Manchester City og Liverpool, så har de ydmyke spillere. Det er ingen oppblåste egoer. De forstår rollene sine, og setter laget først, uttalte Neville.

Frem med ugressfjerneren!

Så til gamleklubben United:

– Det er ikke en eneste Manchester United-spiller som kommer inn i de lagene. Ikke én. Så hvorfor skal de da ha et oppblåst ego, hvorfor skal de ikke jobbe hardt og kjempe for livet sitt. Jeg ser ingenting av det lenger, kom det fra Neville.

Ikke én United spiller god nok for Liverpool og City…

Nevilles jobb er å skape overskrifter, men vi kan tydelig kjenne på den dypt personlige frustrasjonen hans å se sitt United forvitre i forhold til de to rivalene.

Les: Tottenham og Christian Eriksen jobber mot et felles mål