Oliver Kahn liker ikke det som skjer.

Den tyske landslagsspillerens kontrakt går ut sommeren 2023 og Bayern håper å overbevise ham om å signere en kontraktsforlengelse.

Serge Gnabry vurderer sine alternativer og kan bestemme seg for å forlate Bundesliga-gigantene ettersom både Liverpool og Real Madrid skal være meget interessert i å hente 26-åringen. Liverpool skal anse tyskeren som den perfekte erstatteren til Salah.

Men Oliver Kahn og Bayern Munchen ønsker å beholde nøkkelspilleren.

– Vi er i samtaler,» bekreftet Bayern-sjef Oliver Kahn på Sport1. – Serge vet hva vi som klubb krever av ham, også når det gjelder prestasjoner.

– Han tenker seg om. Så snart ting blir klarere vil vi kunngjøre det, sa den gamle keeper-kjempen videre.

LES: Rangnick må klare seg uten flere spillere mot Liverpool

Kicker meldte tidligere i år at den 26 år gamle kantspilleren imidlertid har begynt å tvile på om fremtiden hans er i Bundesliga, han er nemlig ikke fornøyd med å spille vingback under Julian Nagelsmann. – Også Gnabrys lønnskrav kan bli et problem, han skal kreve en dobling av dagens lønn.

Gnabry kom til München fra Hoffenheim i juni 2018. Han har vært en nøkkelspiller for Bayern de siste fire årene, og scoret 62 mål på 167 kamper.

På den tiden har de vunnet 10 trofeer, inkludert tre Bundesliga-titler og Champions League. Denne sesongen har kantspilleren scoret 15 ganger på 41 kamper i alle konkurranser.

Velkomstilbud: 20 i odds på at Manchester United vinner kveldens kamp mot Liverpool