Son. (foto: spurs, twitter)

Spilleren som i sesong etter sesong har vist en gnistrende spilleglede og effektivitet foran motstandernes mål har fått Spurs-supporterne til å riste på hodet denne sesongen. Når det stormer rundt manager og sportsdirektør, er Heung-Min Son en spiller supporterne kan stole på. Nå forteller sørkoreaneren hvorfor det denne sesongen ble en nedtur.

Nå er det få som kan klage når han scorer 14 og sender av gårde 6 assists, men det blir en voldsom overgang fra forrige sesong da Son var helt outstanding i Spurs-drakta med en energi, fart og teknikk som ga 24 scoringer, 10 assists – og Champions League-billett til klubben.

LES: Deco har allerede kontaktet to Sergio Busquets erstattere

-Jeg lurte lenge på om jeg overhode skulle offentliggjøre det, men jeg kjempet mot smerter hele sesongen. Jeg spilte med smerter i åtte, ni måneder, men holdt ikke ut lenger, så jeg tok beslutningen og ble operert (brokk), sier Son ifølge Evening Standard.

– Jeg kunne bare gjøre 60 prosent av hva jeg normalt kan gjøre, kommer det fra Tottenham-stjerna.

LES OGSÅ: Neil Warnock nekter nok en gang å pensjonere seg

14 scoringer på «litt over halv maskin». Spurs-supporterne kan glede seg til neste sesong med en ferdig operert og forhåpentlig smertefri Son. Ni måneder med smerte i hver bevegelser kan berolige supporterne om at deres Son ikke «har mistet det».