Inget reddende bein fra McTominay denne gangen. (foto: united, twitter)

Ikke så få hevder at de første fem minuttene kan avgjøre en 90-minutters kamp. Etter Uniteds poengdeling mot West Bromwich må vi si oss enige.

Det hadde gått knapt to minutter da Conor Gallagher sendte ballen inn i United-feltet hvor Mbaye Diagne på utleie fra Galatasaray vant hodeduellen mot en litt tafatt Victor Lindelöf og dunk i mål. 1-0 til reven Allardyce.

Les: Bekreftet: Bayern München har robbet sin største rival

Overraskelsesmomentet fungerte. United fant ikke frem til spillet sitt og var på nippet til å få nok en scoring mot seg i det 27. minuttet.

Men så bestemte Bruno Fernandes seg for at United ikke kunne gå til pause med å være i bakleksa. Luke Shaw chippet in, Fernandes dro til med skuddbeinet og kunne feire for sitt 15. mål for sesongen.

1-1 til pause. Men med et United som produserte to skudd på mål i løpet av en omgang, ante vi at dette kunne være en trå dag i sporet.

Og det stemte.

De kom sjanser fra begge lagene, men United måtte dele poengene for andre kamp på rad. Hadde dette dreid seg om langrenn hadde vi nok skyldt på smøreteamet.

Byrivalen gjorde jobben sin med en udiskutabel 3-0 seier over Tottenham. For United betyr dette seven points up – and counting.

Les: Chelsea ga tilbudet til en helt annen en Thomas Tuchel