Andri Lucas Gudjohnsen

Det er stor dag for Allsvenskan klubben IFK Norrköping som bare omtales som Peking. – De har sikret seg sønnen til sønn av tidligere islandske storspiller Eidur Gudjohnsen og lillebror til IF Elfsborgs spiss Sveinn Aron Gudjohnsen.

20 år gamle spissen Andri Lucas Gudjohnsen som er født i London mens pappa spilte for Chelsea kom til Real Madrid i 2018. «- Etter å ha gått i gradene havnet han til slutt i Real Madrid Castilla. Det føles gledelig at vi kan tiltrekke oss et så spennende ungt talent» sier fungerende sportsdirektør Tony Martinsson til Pekings hjemmeside.

IFK Norrköping har allerede signert Anton Eriksson og Laorent Shabani samt Arnor Sigurdson (lån fra CSKA Moskva) så langt i sommerens overgangsvindu.

Les: ESPN: Manchester United stenger utgangsdøra

Fredag ​​ble det offisielt at IFK Norrköping signerte Andri Lucas Gudjohnsen fra Real Madrid. Lengden på spissens kontrakt er imidlertid ikke oppgitt i klubbens pressemelding.

– Det føles veldig spennende og jeg er veldig glad for å være her. Jeg har aldri spilt eller vært i Sverige før. Jeg lengter etter å komme i gang og spille foran supporterne, sier Gudjohnsen om overgangen til IFK Norrköping, sier Gudjohnsen til Pekings nettsider.

LES: Wijnaldum enig med PSG – klar for exit

Tony Martinsson om det nye oppkjøpet:

– Det føles gledelig at vi kan tiltrekke oss et så spennende ungt talent som velger å gå til IFK Norrköping fra Real Madrid. Til tross for sin unge alder har han internasjonal erfaring med ungdoms- og A-landslag. Han er en komplett spiss som kan spille på feil side, som også kan gå dypt. Han er også en god spiller i boksen, sier han.

Gudjohnsen representerte Real Madrid Castilla, som er «Los Blancos» reservelag, forrige sesong og ble notert for fire mål på 21 kamper. 20-åringen har også ni A-landskamper med Island på merittlisten.