To eks-city gutter fornøyde med tilværelsen. (foto: arsenal, twitter)

Det er lett å glemme når du ser fotballspillere som kjører rundt i de råeste sportsbilene og håver inn én/flere millioner i ukelønn, at de faktisk har vært unge spillere med skrubbsår på knærne og snør i nesa – med sitt store favorittlag. Oleg Zinchenko har ikke glemt sine barndoms fotballhelter.

Denne uken signerte den ukrainske landslagsspilleren med Arsenal, en overgang han har drømt om. Ikke dårlig å sitte med den følelsen etter å ha forlatt en av verdens desidert beste klubber.

LES: ESPN: Manchester United stenger utgangsdøra

-Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse. Jeg var kjempefan av Arsenal da jeg var barn. Da Henry og Fabregas spilte her var jeg nødt å se alle kampene. Jeg begynte å elske klubben, så jeg kan knapt vente med å begynne å spille. Det er helt utrolig, det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Zinchenko til klubbens hjemmeside.

25-åringen har en vanvittig energi Arteta vet han kan benytte seg av i ulike posisjoner. Kall oss nostalgiske, men når du i tillegg som spiller har den barnlige gleden ved å dra på deg en Arsenal-drakt hver eneste gang du går ut på banen, da har du et utgangspunkt som kan bli gull verdt for klubben.

LES: Barcelona henter inn friske 3 milliarder – skal stanse Chelsea

Arsenal-supporterne kan begynne å glede seg.