Får det han peker på. (foto: barcelona, twitter)

Etter at Robert Lewandowski hadde signert med Barcelona denne uken gikk Bayern-manager Julian Naglesmann ut og kalte det hele vilt. Klubben uten penger henter stjernespillere på rekke og rad. Da hadde Barcelona hentet inn rundt to milliarder for salg av ti prosent av TV-rettighetene til klubben. Noen dager etter Nagelsmanns uttalelser har Barca fylt på med euros for mer sommershopping.

På fredag kom bekreftelsen på at Barca har solgt ytterligere 15 prosent av TV-rettighetene sine, nå totalt 25 % til det amerikanske investeringsselskapet Sixth Street.

LES: «W»-krisen løst hos Barcelona!

Nå skal vi ikke blande oss bort i hva det betyr at Barcelona selger 25 prosent av «arvesølvet» til klubben, men på kort sikt skal det gjøre at Xavi får lastet troppen med stort sett det han har pekt på. Franck Kessie er med, Andreas Christensen, Dembelé, Raphinha og Lewandowski det samme. Ifølge Goal går Barcelona nå for et av toppmålene til Chelsea.

Thomas Tuchel skal starte sesongen med midtstoppere som kan kopiere bragden i Champions League i hans første sesong (og gå hele veien i Premier League). Koulibaly er på plass, den siste måneden har London-klubben jobbet hardt for å hente inn Sevillas midtstopper Jules Koundé.

Koundé ønsket seg til Premier League forrige sommer, men ble rett før lukking av overgangsvinduet stanset av Sevilla. Denne gangen skal Lopetegui og gjengen cashe inn på salg.

POPIDOL: Jennifer Lopez ville gifte seg kjapt i frykt for at Ben Affleck skulle få kalde føtter

Chelsea testet seg med et bud på rundt 47 millioner euro, men fikk glatt avslag. ifølge Goal har London-klubben økt budet til 65 millioner euro med troen på at det nå løser seg. Barcelona har jobbet i kulissene som en «irriterende mygg» med store ambisjoner, men uten penger til å true Chelsea.

Ifølge Goal har den franske 23-åringen vært så nær Chelsea-overgang at han har vurdert leie av det tomme huset til Romelu Lukaku, men nå kommer Barcelona med full power for å få Koundé til å velge Camp Nou.

Dermed blir Barcelona en reell aktør i forhandingsrommet. Lykkes Barca med å snu Koundé, kommer Nagelsmann til å fortsette sine «dette er vilt»-kommentarer (selv om han selv ikke har noe å klage på i sommer), for Barcelona-supporterne kan dette bli en skikkelig sommer i drømmeland.

LES: Wijnaldum enig med PSG – klar for exit