En angrepstrio har våknet. (foto united, twitter)

Da Thomas Tuchel tok over Chelsea i 2021 etter Frank Lampard var det to spillere som mer eller mindre var avskrevet av klubben. Tuchel hentet de to midtstopperne Rüdiger og Christensen inn i varmen, et sjakktrekk som ga Chelsea-forsvaret til å kapre Champions League-tittelen. Hos Manchester United er vi i ferd med å se det samme.

Forrige sesong var Martial helt ute og endte på utleie hos Sevilla – uten å imponere (1 scoring på 12 kamper). Siden januar var den franske landslagsspilleren på god ut av United, halvveis inne i pre-season har Erik ten Hag vekket liv i målteften til spissen.

LES: «W»-krisen løst hos Barcelona!

Tre scoringer på tre testkamper, der Martial sammen med Jadon Sancho og Marcus Rashford har skapt optimisme for United-supporterne. Spesielt er det at alle tre spiilte marginale roller i den røde drakta forrige sesong.

ESPN hevder Manchester United tidligere i sommer var åpen for bud på Martial, nå er situasjonen en helt annen. Ifølge ESPNs kilde har Ronaldos mildt sagt usikre fremtid på Old Trafford og Martials imponerende prestasjoner i Thailand og Australia gjort at Manchester United helt har droppet salg av 26-åringen.

Skulle Ronaldo dukke opp på Carrington treningsfelt for å bære United-drakta neste sesong, vet Erik ten Hag at 37-åringen Ronaldo trenger tid på å returnere til kampform. Dermed kan det være duket for at Anthony Martial går ut på Premier League-arenaen 7. august mot Brighton som Uniteds førstevalg i senterforward-posisjonen.

LES: Wijnaldum enig med PSG – klar for exit

Den var det ikke mange som så komme for noen uker siden.