Hjem Fotball Ian Wright: Manchester United, ta en sjanse få han tilbake

Ian Wright: Manchester United, ta en sjanse få han tilbake

april 8, 2017

Ian Wright ekspertkommentator på BBC og tidligere profesjonell spiller på blant annet Arsenal  mener Manchester United bør ta sjansen på sin tidligere forsvarer Michael Keane. Faktisk har Keane vært en sentral del av Burnley’forsvar i Premier League denne sesongen.  Burnley manager Sean Dyche har klart å opprettholde en meget god hjemmestatistikk på Turf Moor med Michael Keane som sentral brikke.

Ian Wright mener han bør komme til en større klubb med mulighet for spill i Europa, derfor oppfordrer han Manchester United for å signere Michael Keane i sommer overgangsvinduet.

 

Han spiller helt klart også på på Jose Morinho sin irritasjon på alle avgjørelser gjort Louis van Gaal, Keane fikk ikke tillit under hans ledelse. Det er grunn god nok tror mange.

Keane har vært knyttet til et sommer bytte til Chelsea, Everton, Liverpool og Manchester United de siste månedene.
Tidligere Arsenal-spissen Wright sier om  Keane.

“Nei, han er for god. For sitt eget beste, tror jeg det ville være lurt for ham å flytte. Hvis jeg i Manchester United, ville jeg ta sjansen. Med sitt potensial, kunne han gjøre det stort.»Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.