Kobbie Mainoo runder enkelt sin spiller. (foto: Manchester United,)

Som Arsenal-legende og med 33 landskamper for De Tre Løvene, analyserer og kommenterer 60-åringen Ian Wright engelsk fotball. Det han har sett de siste rundene får ham til å sende et «krav» til Gareth Southgate om å gi to Manchester United-spillere debut på det engelske landslaget før EM.

Begge spillerne har jobbet seg gjennom Uniteds akademi, den ene har spilt seg til gjennombrudd på laget til Ten Hag, den andre i Ligue 1.

LES: Manchester United har igjen en spiller som skriver Premier League-historie

I mars møter England Brasil og Belgia på Wembley, de to supertalentene fra Manchester United har fortsatt til gode å bli kalt inn av Southgate, Wright mener bestemt tiden er moden.

-Kobbie Mainoo må være med i den neste engelske troppen, sa han. – En slik modenhet i kaotiske forhold har vi ikke har sett fra en engelsk spiller på lenge. Imponert hver gang jeg ser ham, skriver Wright på sosiale medier.

Den tidligere Arsenal-spissen fulgte opp med et nytt innlegg bare to minutter senere:

-Og ser heller ikke nok «kjærlighet og blomster» til Angel Gomes (23) og det han konsekvent gjør for Lille på midtbanen. Nok en topprestasjon i går. Ring ham og se på ham, skriver Wright.

Manchester United – Fulham

De siste månedene har Gareth Southgate blitt oppfordret om å droppe Phillips og Henderson, Ian Wright mener den engelske landslagstreneren må se mot Mainoo og Gomes.

Forrige landslagssamling for England tok Southgate med Rice, Bellingham, Kalvin Phillips, Jordan Henderson og Conor Gallagher, med også Trent Alexander-Arnold og Cole Palmer notert som midtbanespiller. 

LES OGSÅ: Rasmus Højlund vipper Erling Haaland av tronen