Brilliant, lad! (foto: Manchester United, x)

Manchester United dro frem rundt 72 millioner pund i sommer for Rasmus Højlund. Erik ten Hag uttalte allerede de første ukene at dansken er spissen klubben har savnet, spilleren som igjen skal gi Man United scoringen fra topp-posisjon. Med denne introduksjonen ble den tidligere Atalanta-spilleren gjort klar for verdens tøffeste liga. Den unge alderen var ingen faktor, her var forventningene skapt om leveranser fra første kamp.

Femten Premier League-kamper gikk uten scoringer, så fikk Ten Hag rett.

LES: Manchester United får et råd fra legenden Steve Bruce – som bør ignoreres

Forrige helg scoret han seg inn som nest yngste med en helt spesiell rekord i Premier League, etter søndagens kamp mot Luton står 21-åringen alene med spektakulær rekord.

Bare Nicolas Anelka har vært yngre i Premier Leagues historie til å score i 5 kamper på rad. Mot Luton trengte Højlund ett minutt på å notere seg for scoring i 6. Premier League-kamper på rad. Da passerte dansken Joe Willock som den yngste i Premier League-historien til å gjøre dette, som i 2021 leverte scoring i seks Premier League-kamper på rad, 21 år og 272 dager ung.

Rasmus Højlund nøyde seg ikke med å være yngste ever til å score i 6 kamper på rad, seks minutter etter første scoring mot Luton dro dansken til med den matchvinnende scoringen i 1-2 seieren. Her skal det ikke være tvil.

Manchester United har igjen en spiller som skriver Premier League-historie.