The boss! (foto: kane, twitter)

Alle som fulgte med i sommerens overgangsmarked fikk med seg det innstendige ønske som Real Madrid hadde om å signere Tottenham sin definitive målmaskin og en av verdens beste angripere Harry Kane.

En god stund har Kane tenkt at det var på tide å gå videre, men klubbens opptur under Mauricio Pochettino sin ledelse og deres nære og gode forhold gjorde at han valgte å bli.

Les: Fikk sparken etter skitten maktkamp

Det ble avslørt at Mauricio Pochettino fikk sparken i Tottenham ikke bare fordi det har gått dårlig i høst, men i størst grad på grunn av en skitten maktkamp.

Til tross for at ny manager Jose Mourinho kom inn og vant sin åpningskamp i dag 3 – 2 mot West Ham er fansen i sjokk og fortsatt sterkt uenig i sparkingen.

Les på Popidol: «Tottenham sendte Luke Skywalker på dør og erstattet ham med Darth Vader»

Det er to ting som nå kan skje ifølge The Express Mauricio Pochettino overtar managerstolen i Real Madrid og Harry Kane følger etter.  – De er nemlig begge svært ettertraktet.

Tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt fortalte til VG hvilken status Pochettino har:

«Pochettino er jo Gud blant fansen i Tottenham. Du får sjokket med at han sparkes på kvelden, så våkner du og får Mourinho i trynet».

57-åringen mener Mourinhos spillestil er omtrent den strake motsetningen av argentinerens og mer «avhengig av motstander».