Ekstreme kvaliteter. (foto: neymar, twitter)

Vi er ikke spesielt begeistret for Neymar, men hver eneste gang vi er i ferd med å avskrive han gjør han noe som får oss til å innrømme han er fantastisk god. – I går kveld var han tilbake ute å ha vært ute av funksjon i over en måned.  

Paris Saint-Germain vant komfortabelt 2-0-seier over Lille, man kunne forvente en litt rusten Neymar, men det var en superstjerne i toppform man fikk se på Parc des Princes.

Les: Sky Sports: Manchester United planlegger bud på Everton-spiller

Han fikk ikke ballen i mål, det var det Angel Di Maria og Mauro Icardi som gjorde, ei heller en assist, men det var være på for naken til trick passning skal man lete lenger etter. (se under).

Paris Saint-Germain leder med 11 poeng etter 14 kamper i Ligue 1. Selv om bare 14 kamper er spilt er det vanskelig å se for seg noen som kan ta fra hovedstadklubben nok et seriemesterskap.

Men Neymars beste øyeblikk kom med en strålende dyktighet på kanten, tok et par berøringer og «bambulerte» (kan godt være et ord) Lille-forsvaret fullstendig med en flick som ble spilt inn for Di Maria. Dessverre kunne ikke argentineren få skuddet sitt på plass, men hvis han hadde klart det, ville vært vitne til en av dette årtiets assistenter.

PSG tok ledelsen etter et drøyt kvarters spill da Mauro Icardi dukket opp på bakerste stolpe og sendte en flate ball nettet til 1-0. Vertene fortsatte å presse, og seieren ble i prinsippet klart etter en halvtime. Her serverte Julian Draxler ballen for Angel Di Maria, og da sørget argentineren for 2-0.