Peker på utgangsdøra

Gareth Bale kom inn etter 67 minutter da Real Madrid slo Real Sociedad 3-1 i La Liga lørdag. Det startet en pipekonsert av hjemmepublikumet, en konsert som manager Zinedine Zidane håper at det snart skal ta slutt.

«Jeg håper det ikke fortsetter slik resten av sesongen. Vi vil at fansen skal være med fra start til slutt, men vi kan ikke kontrollere det. Fansen har rett til å gjøre hva de vil, men jeg vil be dem støtte alle spillere».

«Jeg vil ikke si om det er urettferdig eller ikke. Alle må ha sin egen mening. Vi trenger fansen, men kan ikke kontrollere hva de gjør», sier Zidane ifølge Marca.

Les: Tilbake fra skade, gjør umiddelbart vanvittige ting med ball

Bale har kommet til en ny motvind etter at han blant annet ble avbildet med et banner som sa; ‘Wales, Golf, Madrid – I den rekkefølgen’, som er en referanse til Bales kjærlighet til golf.

«Jeg har ikke snakket med ham om det. Jeg har bare sagt mine gratulasjoner (Wales kvalifiserte seg til europamesterskapet). De beste spillerne har blitt pepet på, Bale kom godt inn i kampen. Og det er på banen det teller».

«Det er for mye støy rundt Bale. Han vil være her og har det bra. Derfor vil vi ikke snakke for mye. Han er integrert i gruppen, og han vil spille med de andre»

30 år gamle Bale har kontrakt med Real Madrid til sommeren 2022.

Les: «Wales. Golf. Madrid – In that order»

Real Madrid – Real Sociedad 3-1
La Liga
2′ 0-1 Willian José
37′ 1-1 Karim Benzema
47′ 2-1 Federico Valverde
74′ 3-1 Luka Modric