Det har vært en god natt sett med norske øyne, Ola Kamara satte inn to mål for DC United og forsvarsspiller Jakob Glesnes vartet opp med en 360 spinn for så å sette ballen i mål med bakhodet.

Ola Kamara begynner vi å bli vant med scorer mål, han har blitt svært viktig for hovedstadslaget som har startet MLS sesongen på ypperlig vis.

Etter nattens trepoenger er DC United inne på sluttspillplass, mens Jakob Glesnes sitt lag Philadelphia Union også ligger an til å bli med i sluttspillet.

Les: Prøver seg på spilleren Jose Mourinho kalte ‘fenomenal’ og ‘en fremtidig kaptein’

Kamara sendte DC United i ledelsen etter 19 minutter i 4-2-seieren borte mot Columbus Crew. Han plukket opp ballen etter at lagkamerat Yordy Reina taklet en motspiller rett utenfor feltet, stormet fram og scoret alene med keeper.

Reina doblet til 2-0 før Kamara fikk en ny scoringsmulighet på overtid i 1. omgang. Han scoret sikkert på straffe. Som ved 1-0-målet unnlot han å juble etter scoring mot gamleklubben.

Les: Louis van Gaal har hentet ned det oransje slipset fra loftet

Kamara spilte bare første omgang. Crew gjorde det spennende med to reduseringer, men Reina punkterte kampen med sitt andre mål et drøyt kvarter før slutt.

360 spinn!

Glesnes hadde allerede skapt en stor sjanse med et presist frisparkinnlegg, men i det 12. minutt av hjemmekampen mot Toronto FC steg han til værs på et hjørnespark. Han fikk ryggen mot mål, men skallet ballen hardt i nettet med bakhodet.

Vi er overbevist om at scoringen til Jakob Glesnes kommer til å gå inn i historiebøkene som et av de merkeligste.

Midtstopperen var også solid bakover i det som endte med 3-0-seier.

Philadelphia Union er nummer tre, New York City nummer fem og DC United nummer seks i MLS’ østre halvdel. CF Montreal, der Bjørn Maars Johnsen var ubenyttet reserve i 2-2-kampen mot Atlanta United, er på 8.-plass rett under sluttspillstreken.

Også i Philadelphia var det en nordmann som startet ballet. Jakob Glesnes er blitt kjent for fantastiske scoringer fra lang distanse, men onsdag sto han for en annen type spektakulær scoring da han headet i mål med bakhodet.

Ronny Deila og hans New York City var på besøk hos Chicago Fire. Der endte det målløst etter at Keaton Parks ble utvist for Deilas lag et drøyt kvarter før slutt.