Emran Soglo

Chelsea sitt ungdomsakademi er på nippet til å bli angrepet av Bayern München, nok en gang, opplegget ligner på Jamal Musialas overgangen. – Nå er det 16 år gamle Emran Soglo som befinner seg på den bayerske ønskelisten.

De regjerende Bundesliga-mestrene er som gjedda i sivet, de har store nok resurser til å være «over alt» og passe på og hver gang et talent dukker opp som passer slår de til.

Les: Southampton har solgt Danny Ings til store protester

Emran Soglo har akkurat som Jamal Musiala for et par år siden invitert til å trene med U17 laget til Bayern München. – Den unge midtbanespilleren har imponert og er ønsket på en permanent overgang.

Talentets representanter Willy Moupoupa og Jack Blouet snakket med Fussball Transfers: «Ja, vi er i samtaler med Bayern. Det er ingenting offisielt å kunngjøre (ennå). Vi leter etter det beste alternativet på det høyeste nivået for Emrans karriere.»

Emran Soglo som har vært på prøve i en uke har ikke signert en forlengelse med Chelsea og kan gå gratis dit han måtte ønske. – I den interne rapporten står det: Han har imponert så langt med sin modne spillestil og taktiske intelligens, takket være hans allsidige spillpersonlighet og fleksible rolle på midtbanen driver han spillet videre.»

Bayern er en høyst sannsynlig destinasjon for tenåringen, gitt tilstedeværelsen av den tidligere Chelsea-speideren Florian Zahn, som har hjulpet Bayern med å sikre seg signeringene til Musiala og midtbanespilleren Bright Arrey-Mbi fra Cobham.

Les: Louis van Gaal har hentet ned det oransje slipset fra loftet