Har vist det er smart å gi ungdommen tillit. (foto: arsenal, twitter)

For en sesongstart! Du trenger ikke å være Arsenal-supporter for å la deg rive med av den ekstreme energien i dette unge laget. Før Manchester United møter Liverpool på mandag gikk Wayne Rooney ut og anbefalte Erik ten Hag om å prioritere spillere som gir energi på banen. Hos Mikel Arteta er dette definitivt ikke en problemstilling. Nå jobbes det i tillegg for å bringe inn portugisisk fyrverkeri på Emirates.

Det ikke noe nytt at Arsenal har Pedro Neto som ett av toppmålene. Agent Jorge Mendes har vært i diverse samtaler på vegne av klienten, et sikkert tegn på at det ligger sterke krefter bak en overgang. Ifølge The Athletic har Wolverhampton likevel vært lite lyste på å miste den portugisiske vingen med 95 kamper i Wolves-drakta (11 scoringer, 12 assists), men etter noen high-profile signeringer i sommer kan det være noe på gang.

LES: Katastrofal start for Wijnaldum i Roma

The Athletic hevder det nå er en åpning for Arsenal, som tidligere har hatt en svakhet på vingen med Nicolas Pepes manglende evne til å levere i Gunners-drakta (nå på vei til Ligue 1) . Neto har vist han leverer i Premier League og skal passe perfekt inn i spillet til Arteta.

Gabriel Jesus spiller som han aldri har gjort annet enn å bære Arsenal-drakta, Neto er typen til å gjøre det samme. The Athletic hevder Arsenal nå har startet mer intense samtaler om Neto-overgang. Dette skjer.

LES: Pytt, pytt, Barcelona mangler «bare» 200 millioner