Ett sted går grensen. (foto: de gea, twitter)

Den tyske Liverpool keeperen Loris Karius er nå i Tyrkia etter å ha fomlet inn enn rekke keepertabber, nå er Manchester United sin stjernekeeper David de Gea inne i samme tabbespor.

Manchester United 1 – Chelsea 1

Det er alltid tett når de to topplagene møtes og når det i tillegg er Champions League kvalifisering på spill for begge lag, skal det bli tett. – Det var et bedre Manchester United lag vi så på Old Trafford i kveld og det skulle bare mangle, to seier på de siste ni kampene er ikke et storlag verdig. Første omgang var bra, mens andre omgang var direkte kjedelig.

Juan Mata sendte United opp i en tidlig ledelse på Old Trafford, men hans landsmann mellom stengene nullet det ut med en katastrofal involvering som førte til Chelsea-utligning.

Romelu Lukaku sendte Luke Shaw en fantastisk lob som engelskmannen serverte videre på et sølvfat til Juan Mata, som lett sendte ballen til 1-0.

Les: Helen Wood hevder Wayne Rooney gråt etter trekant med eskortejenter

Mistet sin «Mojo»

Så rett før pause, helt uten at det var fare på fære forsøkte David De Gea å redde et langskudd fra Antonio Rüdiger, keepertabben gjorde det lett for Marcos Alonso enkelt sette ballen i nettet.

Alt for mange tabber

Vårt inntrykk og statistikken er med oss, David de Gea har blitt vesentlig dårligere siden Spania røk ut tidlig av fotball VM i sommer. – De siste årene har Manchester United keeperen alltid vært på toppen av lister over verdens beste keepere, slik er det ikke lenger. – Kan tenkes han bør sendes til Tyrkia og få kjenne den virkelige verden på kroppen slik Loris Karius har gjort. Jeg er helt overbevist om at Beşiktaş vil godta en bytteavtale. De Gea mot Karius.

Les: Tuttosport: «Neymar vraker Real Madrid»

Fortsatt en liten sjanse for topp fire og Champions League.

«Man vet aldri, men vi følte at vi trengte å vinne denne kampen. Gutta startet så bra, skapte sjanser og tok ledelsen, men i den andre omgangen maktet vi aldri å finne tilbake til samme nivå og tempo. Det var en bra kamp, begge kunne ha vunnet, men uavgjort er nok det rettferdige resultat. Og det er nok de mer fornøyd med enn oss. Nå må vi vinne de neste to, for man vet aldri. Her tapes det poeng til venstre, høyre og rett frem», sier Ole Gunnar Solskjær ifølge BBC.

Manchester United – Chelsea 1-1
Premier League
11′ 1-0 Juan Mata
43′ 1-1 Marcos Alonso