(c) Bilde FC Barcelona: Malcom

ESPN forteller den «triste» historien om Brasilianske Malcom (fullt navn:Malcom Filipe Silva de Oliveira) som sliter med å bli en del av Erneste Valverde sitt Barcelona og nå vil han bort fra Camp Nou. 

Malcom ble en av de aller hotteste angrepsspillere i den franske klubben Bordeaux og spektakulære mål trillet inn, selvsagt stod storklubber i kø, til slutt falt valget på Roma og en avtale ble annonsert underskrevet, men så kom Barcelona og «kapret» han.

Les: Agent Horacio Gaggioli: «Bud inne på langt over en milliard»

Etter overgangen var på plass til Barcelona, benektet Malcom han hadde gitt Roma grønt lys.

«På den tiden var jeg glad og egentlig klar for Roma, men da kom Barcelona inn, og det var en drøm å leke med verdens beste».

«Det er også en drøm å spille for Roma, men du kan gjøre det senere, og jeg foretrekker å komme til Barcelona».

Men istedenfor Serie A ble det en benk i La Liga.

I ettertid var det muligens ikke det rette valget.  -Det er få som skjønner hvorfor han spiller såpass lite som han gjør, når han har fått en sjanse har han tatt den og levert.

Ifølge Pietro Balzano («Tier 1»), gir jobber agenten med å få Malcom til Milano, og sier han er skuffet og ulykkelig etter et år uten å være en del av førsteleveren. Malcom har fått 19 kamper i alle turneringer og scoret fire mål.

«Alt annet enn Barcelona»

Det er selvsagt et spørsmål om økonomi og Barcelona kommer ikke til å selge billig. AC Milan manager Gennaro Gattuso sliter fortsatt med penger, så de fleste, andre enn manageren tydeligvis, tror mer på Premier League.  Everton, Tottenham og Arsenal følger Malcom tett og flere Kinesiske speidere skal også være observert. – Roma, som virkelig ønsket han i fjor er fortsatt usikre, de har en vente å se holdning.