Blikket til en på-vei-til-å-bli-verdensmester.

Lionel Messi er nå den største – punktum. 35-åringen ledet Argentina til Copa America-tittel, så VM-tittelen etter «MMA-kampen» mot Mbappé og gjengen. Snakk om det perfekte tidspunktet for å gi seg på landslaget. Trodde alle.

-Hva skjer etter dette? Det lykkes meg å vinne Copa America og nå verdensmesterskapet. Jeg elsker fotball og det jeg gjør. Jeg liker å være på landslaget og med spillergruppa, begynner Messi etter VM-finalen.

LES: Tidenes beste: Messi eller Maradona?

Så jeg har bestemt meg for å fortsette et par kamper til for å oppleve å spille som verdensmester, sier argentineren.

Ingen vet hvor mange «et par kamper» betyr i Messis verden, men argentinas landslagstrener var kjapt ute med å holde av nr. 10-drakta.

-Messi burde være med i neste VM-runde. Vi vil at han fortsetter. Hvis han har lyst til å bli, så har vi alltid nummer 10 klar til Lionel, sier Scaloni til argentinas egen twitterprofil.

38 år i 2026. Høres ikke ut som en umulighet lenger – hvis historiens beste fotballsparker føler for det. Dukker Messi opp i 2026, kommer han hvertfall ikke til å få Ronaldos benkebehandling hos Portugal som 37-åring. Messi er størst, Messi spiller når og hvor han selv velger det.

LES OGSÅ: Manchester United favoritter til fransk VM-helt