Hjem FotballChampionship Vil hente Ravel Morrison tilbake til engelsk fotball
Vil hente Ravel Morrison tilbake til engelsk fotball

Vil hente Ravel Morrison tilbake til engelsk fotball

august 3, 2017

Ravel Morrison ble en gang vurdert å være av samme kaliber som Paul Pogba da de to spilte i Manchester Uniteds ungdomslag. Men karrierene deres har endt opp vidt forskjellig.

Pogba gikk til Juventus da han ikke syntes han fikk nok spilletid i Manchester, og utviklet seg til å bli en spiller i verdensklasse. Ravel Morrison på sin side gikk til West Ham, og har hatt en karriere preget av ustabilt spill på banen,  og uheldige hendelser utenfor banen. Men under en manager gjorde han det ganske bra. Under et tre måneder langt lån til Queens Park Rangers i 2014 leverte han varene og var med å spille QPR opp til Premier League. Manager da var Harry Redknapp, og nå ønsker Redknapp å hente Morrison til Birmingham, som 70-åringen tok over i vår.

Redknapp har tidligere uttalt at han er den eneste manageren i engelsk fotball som er villig til å gi Morrison en ny sjanse, og nå er Birmingham i samtaler med Lazio om et lån av Morrison. Birminghams første bud skal ha blitt avslått, men ifølge Sky Sports pågår det nå forhandlinger mellom klubbene. 24-årige Morrison har tilbrakt forsesongen med Birminghams tropp og har spilt i flere vennskapskamper, og har levert gode prestasjoner.

Redknapp har tidligere hatt suksess med spillere som det har vært mye styr rundt, for eksempel Emmanuel Adebayor, Paul Merson og Adel Taarabt.

Morrison har spilt en rekke kamper for England på aldersbestemte lag, og talentet er det mange som har lagt merke til.  Han har tidligere spilt for West Ham, Birmingham, QPR, Cardiff og Lazio.

 

Les også: