Ivan Toney

Spissen Ivan Toney som Newcastle i sin tid ikke syntes var god nok og dermed ble sendt ut på diverse utlån har allerede bevist at klubben som nå er overtatt av diktater tok fullstendig feil. I 2018 var tiden som med «The Magpies» han ble solgt til Peterborough United i League One i 2018 for småpenger.

Brentford må ha gjort et av dette tiårets beste kjøp så langt da de sommeren 2020 la 5,5 millioner euro på bordet til Peterborough og fikk en spiller som banket inn 31 mål og løftet Brentford inn i Premier League. Årets sesong gikk litt tregere, men det er ingen stor overraskelse det blir tøffere i Premier League. Ivan Toney endte på tolv mål. – Transfermarkt mener verdien er 35 millioner euro, men ingen tror han selges for noe under en halv milliard.

Les: Åndalsnes, Molde, Viking, Brighton, St.Pauli, Coventry, Stoke, Genoa og nå Napoli

Hans tidligere klubb har bedt om unnskyldning for å ikke ha trua sammen med en høyt lønnstilbud, også Leeds og West Ham har vært på en stund.

Mirror melder at Manchester United, etter å ha signert med Ivan Toney sin lagkamerat det siste halve året Christian Eriksen har kommet på banen med stor kraft.

Har et puslespill som må gå opp først!

Hvorvidt et trekk for Toney blir en realitet sies å avhenge av fremtiden til Cristiano Ronaldo så vel som Anthony Martial. Da Edinson Cavani forlot klubben, skal klubben ønske å rekruttere en ny spiss forutsatt at de ikke får beholde både Martial og Ronaldo.

Les: Har plan B klar hvis Frenkie de Jong-overgangen går i vasken