Lionel Messi

Lionel Messi imponerte med hatrick, inkludert et utmerket frisparksmål da Barcelona slo et hardt arbeidende Leganes med 3-1 i La Liga.

Lionel Messi scoret karrierens 45. «hat trick», det 29. i ligaen, det 40. for Barcelona, da hans lag trygget ledelsen på toppen av tabellen hjemme mot Leganes.

Luis Suarez var nærme en scoring i begynnelsen av kampen, men Camp Nou-publikum måtte vente i 27 minutter for å slippe jubelen løs.

Motstanderen, som er nede på 14. plass, leverte en god 2. omgang, reduserte til 1-2 og gjorde det litt spennende på Camp Nou. Men da Lionel Messi lekte inn sitt tredje mål var det over.

Før pause hadde Messi trillet ballen i hjørnet etter en pasning fra Philippe Coutinho, før han skrudde inn sitt sjette frispark for sesongen, flere enn han har greid noen gang tidligere i karrieren.

Avstanden ned begynner å bli stor og gjenstående kamper begynner å bli få, ikke mange runder igjen før Barcelona blir seriemestre. Barcelona har 79 poeng og senere idag reiser toer,  Atlético Madrid og møter treer Real Madrid borte søndag.

Det er før dagens kamper 12 poeng ned til Atlético Madrid og 16 poeng ned til Real Madrid.

Barcelona – Leganes 3-1
La Liga
27′ 1-0 Lionel Messi
32′ 2-0 Lionel Messi
68′ 2-1 Nabil El Zhar
87′ 3-1 Lionel Messi