Flick

Noe er galt. Fotballen utvikler seg, mens Die Mannschaft virker å ha stagnert. Hansi Flick skulle vise at han ikke gikk i samme fella som forgjenger Joachim Löw i VM 2018, men endte også med å forlate moroa etter gruppespill. Flick beholder jobben, men det tyske fotballforbundet har innkalt en gjeng med godt voksne menn som skal bistå med å snu utviklingen.

Det Tyske Fotballforbundet (DFB) ga landslagsdirektør Oliver Bierhoff sparken, på tirsdag ble det lansert en gruppe som skal bruke sin erfaring og kompetanse til å hindre at tidlig exit for enhver pris ikke skal gjenta seg i neste mesterskap.

LES: Premier League-klubb solgt

-Det kommer til å bli en taskforce som skal hjelpe med den sportslige fremtiden i DFB. Hvor står vi i fremtiden? Det har vært problemer som vi er nødt til å ta tak i, sier DFB-president Bernd Neuendorf.

Gruppa skal brukes til rådgivning og sparring for forbundet og bistå i arbeidet med å finne den rette erstatteren til Bierhoff.

Tyskernes task force består av Karl-Heinz Rummenigge, Rudi Völler, Oliver Kahn, Matthias Sammer og Oliver Mintzlaff. Hansi Flick er ikke invitert men «skal trekkes inn for råd». Arbeidet kan ikke vente til nyttår og har planlagt start i julen.

LES OGSÅ: Tok kontakt med Thomas Tuchel allerede før VM