Thomas Tuchel

Den tyske storavisen Bild kommer med en litt underlig informasjon i hvert fall hvis vi skal tro The Football Association (FA) styreleder Debbie Hewitt. FA ønsker at Gareth Southgate skal fortsette som landslagssjef for England selv om de røk ut av kvartfinalen i Qatar VM i tap mot regjerende VM mestre Frankrike.

Gareth Southgate rykket i 2017 opp fra å være ansvarlig for U21 laget til å ta over det engelske landslaget. Før det var han manager for Middlesbrough. – Helt fra han ble ansatt og egentlig frem til den dag i dag har kritikerne pekt på manglende erfaring hos Southgate som et svakt punkt for landslaget.

Les: Fra tabber hos Everton til: «Det er bare ti klubber i Europa som har råd til spilleren vår»

Mens andre mener at 52 åringen er det beste som har skjedd engelsk fotball på mange mange år. Lørdag var en tung dag for England etter 1 – 2 tapet mot Frankrike.

Det som overrasker stort i Bild sin artikkel er at det engelske fotballforbundet sin kontakt med den tidligere Chelsea manager Thomas Tuchel mange uker før VM. – De ønsker høre om den nå arbeidsløse manageren var interessert i å overta etter Southgate.

Den tyske manageren har en svært imponerende CV som inkluderer en Champions League tittel med nettopp Chelsea. – Før det var han manager for Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund og Mainz 05.

LES: Torpederer Barcelonas fremstøt mot United-spiller